LinkedIn assistance - få optimeret din LinkedIn profil

Udfyld og send os nedenstående formular med dine kontaktoplysninger.

Vi assisterer dig herefter med at optimere din LinkedIn profil. Assistancen bygger på vores LinkedIn-assistent, hvor du effektivt guides gennem indtastning af relevante professionelle og personlige oplysninger, og en telefonsession hvor du får LinkedIn-sparring af en af vores erfarne konsulenter.

Når du har sendt nedenstående formular, vil du modtage vores bekræftelse, og senere en mail med et link til din personlige LinkedIn-formular hvor du kan indlæse og gemme dine oplysninger. I samme mail vil en af vores konsulenter stille forslag om et tidspunkt for en telefonsession.
Felter med fed skrift er obligatoriske.

Fornavn:
Efternavn:
E-mail:
Gentag e-mail:
Telefon / Mobil:
Adresse:
Postnummer:
By:
URL til LinkedIn profil:
Bemærkninger:

Samtykkeerklæring:
 Jeg giver hermed samtykke til, at den indtastede information i formularen udelukkende anvendes af Cruit Consult i forbindelse med CV-assistance.

Retsgrundlaget for behandlingen af dine almindelige personoplysninger er samtykke, jf. persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra a.

Cruit Consult gemmer dine oplysninger indtil processen for CV-assistance er afsluttet, hvorefter de bliver slettet.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

Du har til enhver tid ret til at få slettet dine oplysninger, få indsigt i dine oplysnin-ger og få rettet fejl. Derudover kan du i visse tilfælde få begrænset behandlingen, gøre indsigelse mod behandlingen og få dine oplysninger udleveret digitalt.

Ønsker du at gøre brug af ovenfor nævnte muligheder, skal du give skriftlig besked til Cruit Consult på mail@cruitconsult.dk

Du kan klage over behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet.