Sales Manager - internationalt salg og rådgivning

- unikke måleinstrumenter, der gør en forskel i det globale program for elektrificering

Vi søger for vores kunde DSE Test Solutions A/S i Horsens en ambitiøs Sales Manager til rådgivning og afsætning af virksomhedens stærke portefølje af måleinstrumenter. Avancerede og velgennemprøvede instrumenter til kvalitetssikring af lakisoleret tråd til elektromotorer, transformatorer og generatorer.

Med reference til virksomhedens direktør, bliver du ansvarlig for internationalt salg af udstyr til flere veldefinerede målgrupper, hvor automobilindustrien og dens underleverandører udgør en betydelig del. En følge af bilproducenters absolutte fokus på produktion af elbiler. Du vil blive en del af en overskudsgivende specialistvirksomhed, som har været på markedet for måleinstrumenter og testløsninger i mere end 25 år.

DSE er førende på verdensplan inden for måleudstyr til kvalitetssikring af laktråd til elektromotorer, transformatorer og generatorer, hos såvel producenter som i trådforbrugende industrier. Produkterne afsættes på verdensplan med hovedmarkeder i Europa, Asien, Nord- og Mellemamerika. Referencelisten tæller en lang række anerkendte internationale virksomheder.

Dine hovedarbejdsopgaver vil omfatte følgende:

  • Personligt opsøgende salgsarbejde målrettet nye industrikunder direkte eller i samarbejde med agenter 
  • Vedligehold og udvikling af samhandel med eksisterende industrikunder og agenter
  • Udarbejdelse af tilbud, kontrakter og samhandelsaftaler
  • Forretningsudvikling og strategiarbejde inden for ansvars-området 
  • Deltagelse i relevante internationale fagmesser
  • Udvikling af marketingsaktiviteter inden for ansvarsområdet

Virksomheden tilbyder dig:
At blive en del af en dedikeret og ambitiøs specialistvirksomhed, der har fokus på rådgivning, afsætning og udvikling af avancerede måleinstrumenter og kundespecifikke testløsninger. Du bliver mødt af store faglige og personlige udviklingsmuligheder i en teknologidrevet virksomhed. Du vil i dit salgsarbejde blive supporteret af et kompetent team af kollegaer med mange års anciennitet. Du vil få en afvekslende hverdag og en bred kontaktflade, hvor du får stor selvstændig indflydelse på tilrettelæggelsen. Der er mulighed for fleksible arbejdstider og hjemmearbejdsdage. Du tilbydes naturligvis en god gagepakke, som modsvarer dine kvalifikationer.

Vores forventninger til dig:
Du har nogle års erfaring fra en stilling med opsøgende salg og rådgivning internationalt. Alternativt har du erfaring som presales eller kommercielt orienteret projektleder. Du har en relevant teoretisk uddannelse på minimum bachelorniveau. Du formår at analysere tekniske behov og finde frem til løsningsforslag. Du har solid gennemslagskraft og evner at kommunikere på flere organisatoriske niveauer. Du er resultatorienteret, og har et højt aktivitetsniveau, og så må du være indstillet på op til 50 årlige internationale rejsedage. Du formulerer dig professionelt på engelsk og dansk i både skrift og tale.

Vi forventer, at du har bopæl således, at din transporttid til virksomhedens kontor i Horsens udgør maksimum 60 minutter.

Om virksomheden
Vores kunde DSE Test Solutions A/S er en eksportorienteret teknologivirksomhed med 35 medarbejdere. Virksomheden har været i sit marked i mere end 25 år, og er ISO certificeret. Virksomheden udvikler en række specialløsninger inden for sine nicher, som er unikke måleinstrumenter og automatiseret test. Løsningerne indeholder typisk en kombination af elektronik, software og mekanik, og udvikles i tæt samarbejde med kunder og universiteter.

Læs mere om virksomheden

Tiltrædelse:
1. juni 2024 eller efter nærmere aftale.

Ansøgning
Vi vurderer løbende kvalificerede ansøgninger til stillingen, hvorfor vi opfordrer dig til at fremsende din ansøgning snarest muligt.

Yderligere information om stillingen:
Du er meget velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Jens Peter Holm  på e-mail: jph@cruitconsult.dk for yderligere information.