Supply Chain Coordinator

- til nyoprettet stilling i markedsledende og internationalt orienteret vækstvirksomhed

Vil du tage ansvar for koordination og administration inden for supply chain i en markedsledende og internationalt orienteret vækstvirksomhed inden for IT-hardware? Motiveres du af en hverdag med både afvekslende og rutineprægede opgaver? Og er du erfaren med forretnings-systemer og Excel? 

For vores kunde, Blue Line i Søften ved Aarhus, søger vi til en nyoprettet stilling en teamorienteret Supply Chain Coordinator med et internationalt mindset, som skal løse en lang række forskellige opgaver i virksomhedens supply chain funktion.

Med reference til virksomhedens Supply Chain Manager bliver du en særdeles vigtig spiller, der får ansvarsområder inden for koordination og administration. Du bliver involveret i alsidige opgaver inden for salg, indkøb, produktion og levering af Blue Lines unikke løsninger og produkter. Opgaverne skal du løse både digitalt og i direkte kontakt med kunder, leverandører og kollegaer. Du kan se frem til en arbejdsdag med god blanding af afvekslende og rutineprægede opgaver.

Dine ansvarsområder og hovedarbejdsopgaver vil omfatte:

 • Indtastning af kundeordrer både hvad angår løsninger og produkter 
 • Løbende opfølgning på og opdatering af kundeordrer
 • Indkøb af komponenter til projekter
 • Opfølgning på indkøbsordrer
 • Vareoprettelse
 • Vedligeholdelse af masterdata
 • Koordinering af forsendelser

Virksomheden tilbyder dig:
En attraktiv mulighed for at få en nyoprettet og vigtig jobfunktion i en markedsledende virksomhed med engagerede og erfarne kollegaer. Du bliver samtidig en del af en internationalt orienteret virksomhed med en stærk teamånd med korte beslutningsprocesser og vækstambitioner. Du får tilbudt en konkurrencedygtig lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer.

Forventninger til dig 

 • Du har nogle års erhvervserfaring med koordinering
 • Du har en relevant teoretisk uddannelse
 • Du er vant til at arbejde i ERP-systemer
 • Har du erfaring med planlægning og styring af fragt, er det en fordel, men ikke et krav
 • Du er en erfaren bruger af Excel
 • Du formulerer dig ubesværet på dansk og engelsk såvel mundtligt som på skrift

Du er analytisk og systematisk, og trives med både rutineopgaver og daglige omstillinger. Du har samtidig øje for effektiviseringsmuligheder inden for dine ansvarsområder. Du har god kommunikationsevne og et internationalt mindset. Du er bevidst om, at et konstruktivt samarbejde med dine kollegaer, leverandører og kunder er afgørende for at få succes.

Vi forventer, at du har bopæl således, at din transporttid til virksomhedens kontor i Søften ved Aarhus udgør maksimum 45 minutter.

Om virksomheden
Blue Line A/S har siden 1986 udviklet, produceret og leveret et stærkt sortiment af industrielle computere og monitorer. Gennemtænkte og robuste løsninger med lang holdbarhed. Blue Lines DNA er meget værdibaseret med fokus på dialog og samarbejde. Det sikrer tætte og langvarige kunderelationer. Organisationen har en stærk teamånd og medarbejdere med lang anciennitet. Hos Blue Line møder du betydeligt know-how, engagement og ansvar for at yde den bedste sparring og kundeoplevelse i alle faser af samarbejdet.

Blue Line har vækst både i Danmark og internationalt. Kunderne tæller nogen af verdens største aktører inden for farma, fødevarer, marine og automation.

Læs mere om virksomheden

Tiltrædelse:
1. august / 1. september 2022 eller efter nærmere aftale.

Ansøgning:
Vi vurderer de indkomne ansøgninger til stillingen løbende, hvorfor vi beder dig fremsende dit CV / ansøgning snarest muligt.

Yderligere information om stillingen:
Du er meget velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Jens Peter Holm  på jph@cruitconsult.dk for yderligere information.