Chief Information Officer

Vil du være den strategiske og ledelsesmæssige IT-drivkraft i en innovativ og ambitiøs forsikringsvirksomhed? Har du lige dele empatisk ledelsesstil samt knivskarpt øje for effektivisering og udvikling?

Til en nyoprettet stilling søger vi for vores kunde GF Forsikring i Odense en strategisk og resultatorienteret CIO / IT-direktør med massiv forretningsforståelse og excellente lederegenskaber.

I rollen som CIO bliver du strategisk, fagligt og ledelsesmæssigt ansvarlig for udvikling, drift og sikkerhed på IT-området, hvor du har 50 medarbejdere til at hjælpe dig. Med reference til virksomhedens administrerende direktør får du ansvaret for at etablere og udvikle IT i overensstemmelse med virksomhedens fastsatte vision, mission og succeskriterier samt at samle og udvikle et effektivt ledelsesteam, der skaber resultater igennem deres medarbejdere.

Som CIO er du overordnet ansvarlig for aktiviteterne i IT således, at der opnås høj kvalitet og effektivitet i leverancerne i forhold til at servicere GF Huset og klubberne optimalt. Din rolle som CIO er tvedelt og indeholder både personaleledelse og ledergruppeansvar. Derfor skal du varetage ledelsesmæssig coaching af ledere og medarbejdere i direkte reference samt deltage i direktørgruppens arbejde, herunder projektarbejder, deltagelse på møde med offentlige myndigheder samt direktør- og ledermøder.

Dine hovedarbejdsopgaver vil omfatte:

 • Sikre en hensigtsmæssig og effektiv organisering af IT, herunder at de relevante ressourcer anvendes
 • Sikre at IT eksekverer ud fra et agilt mindset på både operationelt og taktisk niveau
 • Sikre at IT formår at eksekvere effektivt, smidigt og fejlfrit, således at tekniske løsninger og leverancer ikke står i vejen for at organisationen kan give medlemmerne den optimale oplevelse
 • Sikre at IT-sikkerheden altid er opdateret og overholder gældende lovgivning, EU-direktiver (GDPR, IDD m.m.), finanssektorens rammer og GFs egne politikker
 • Udarbejde budget for ansvarsområdet, herunder løbende budgetopfølgning
 • Indgå i outsourcing-kontrakter på ikke kritiske aktivitetsområder i henhold til de rammer, som er fastlagt i budget og delegeringsmatrice
 • Indgå i samarbejdsaftaler, herunder brugen af eksterne konsulenter i henhold til de rammer, som er fastlagt i budget og delegeringsmatrice
 • Sikre det nødvendige grundlag for revision inden for IT

GF Forsikring tilbyder dig:
Som CIO tilbydes du en attraktiv mulighed for at få en nøglerolle i en markedsledende virksomhed, hvor du i samarbejde med forretningen får betydelig indflydelse på den digitale udvikling. Du får her en unik mulighed for at sætte dit præg på udviklingen i et forsikringsselskab ejet af medlemmerne og med fokus på at sikre den gode medlemsoplevelse gennem solide og brugervenlige løsninger.

Organisatorisk får du direkte reference til virksomhedens administrerende direktør og direkte ledelsesansvar for IT-udviklingschefen, IT-driftschefen, chefen for IT platformservices samt medarbejdere i arkitekturteamet.

Forventninger til dig 

 • Flere års erfaring med IT-ledelse fra en eller flere lignende stillinger
 • En relevant videregående uddannelse på kandidat- eller master-niveau
 • Solid erfaring inden for personaleledelse og coaching
 • Praktisk erfaring med ledelse og styring af udviklings-projekter
 • Adskillige projekter i bagagen, der virkelig har gjort forretningsmæssig forskel

Du motiveres af at skabe proaktiv udvikling, fremdrift og effektivisering inden for dit felt. Du opnår tillid og respekt gennem din empatiske lederstil, faglige indsigt og din veludviklede sans for prioritering og struktur. Du finder energi i at arbejde analytisk og strategisk, og du ved, at et konstruktivt samarbejde med dine kollegaer og samarbejdspartnere er altafgørende for at få succes.

Om virksomheden
GF Forsikring er et medlemsejet selskab med mere end 300.000 medlemmer. Hvert år deler vi overskuddet, og siden starten i 1967 er det blevet til mere end 3 milliarder kroner til medlemmerne. GF Forsikring har samtidig nogle af de mest tilfredse medlemmer i branchen. Det har vi vores mere end 600 dygtige og engagerede medarbejdere rundt om i landet at takke for.

Læs mere om virksomheden

Tiltrædelse:
Hurtigst muligt.

Ansøgning:
Vi vurderer de indkomne ansøgninger til stillingen løbende, hvorfor vi beder dig fremsende dit CV / ansøgning snarest muligt.

Yderligere information om stillingen:
Du er meget velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Jens Peter Holm  på telefon 4085 5044 eller jph@cruitconsult.dk for yderligere information.