Software Development Manager

- en leder med entreprenørånd og agil tilgang til stærkt udviklingsteam

Er du leder med erfaring inden for softwareudvikling? Motiveres du af drive og implementere udviklingsprojekter? Og kan du lede et team med fokus på innovation og samarbejde i målet om at udvikle effektive og markeds-ledende online applikationer baseret på Azure/AWS?

Vi søger for vores kunde Hella Gutmann Solutions A/S i Viborg en ”erfaren entreprenør”, der kan lede og motivere et kompetent team af softwareudviklere, som udvikler værktøjer til brug ved service af køretøjer, som dagligt benyttes af flere tusinde Europæiske autoværksteder. Du bliver som Head of Software Development ansvarlig for et stærkt udviklingsteam, der aktuelt tæller seks kompetente medarbejdere. Der arbejdes efter agile principper med scrummøder og veldefinerede sprints, og virksomhedens løsninger er baseret på C#, .NET Core, (NO)SQL databaser i backend og JavaScript og Polymer Framework i frontend. Med din udviklede sans for at prioritere og delegere får du ansvar for at forme, implementere og drive udviklings-processer.

Dit hovedansvar bliver at materialisere virksomhedens ambitiøse produktvision gennem koordinering og samarbejde med dit udviklingsteam, product owner og forretningens forskellige stakeholders.

Dine ansvarsområder og arbejdsopgaver  

 • Prioritering og koordinering af dit teams projekter og opgaver
 • Teknisk planlægning i samarbejde med dit udviklingsteam
 • Løbende teknisk evaluering og indsamling af indsigter
 • Koordinering af projekter i samarbejde med organisationens beslutningstagere
 • Sikre teknisk gennemførlighed af user stories
 • Ledelse af tværfagligt udviklingsteam og drive/fremme innovation
 • Effektiv ledelse og samarbejde med eksterne partnere
 • Udarbejdelse af fremtidsorienteret produktarkitektur i overensstemmelse med virksomhedens strategi

Virksomheden tilbyder dig
Du får en særdeles spændende rolle i en dedikeret og veletableret virksomhed. Du vil opleve rigtig gode muligheder for både faglig og personlig udvikling. Du vil og indgå i en uformel dialogform, der er med til at skabe en stærk samarbejdskultur. Du får et omfattende og spændende ansvarsområde og et kompetent team med stærke og alsidige profiler, der har passion for udvikling af kvalitetsløsninger.

Du tilbydes naturligvis en god gagepakke, der modsvarer dine kvalifikationer. Dine arbejdstider vil være fleksible, og under hensyntagen til dit ledelsesansvar har du mulighed for at arbejde hjemme. 

Forventninger til dig

 • Du har en relevant teoretisk teknisk uddannelse 
 • Minimum et par års erfaring med afdelingsledelse eller teamledelse
 • Nogle års erfaring med praktisk softwareudvikling
 • Dybdegående erfaring og kendskab til agile udviklings-metoder og workflows (Scrum/Kanban)
 • Dybdegående og anvendt kendskab til stack-udvikling (Web development stack), herunder frontend, backend og cloud computing (Azure / AWS) 
 • Du formulerer dig ubesværet på dansk og engelsk i både skrift og tale

For at blive en succes i rollen som Head Of Software Development, skal du besidde stærke analytiske kompetencer samtidig med, at du er en god personaleleder.

Det forventes at du har bopæl således, at transporttiden til virksomhedens kontor i Viborg kan tilbagelægges på under en time.


Om virksomheden
Hella Gutmann Solutions A/S i Viborg (tidligere Tolerance A/S) har gennem mere end 50 år udviklet sig til en moderne og uhøjtidelig virksomhed. Virksomheden tæller 60 medarbejdere i Viborg, og er ejet af det sydtyske Hella Gutmann Holding. Det primære forretningsområde er at udvikle og sælge digitale løsninger, som hjælper moderne autoværksteder til en mere effektiv hverdag. Virksomhedens kompetente og energiske medarbejdere arbejder i forskellige specialistteams, som hver især varetager salg, dataproduktion eller udvikler online løsninger.

Der sættes høje mål for kunder, virksomhed og medarbejdere, og som en del af HELLA GmbH & Co. KGaA i Tyskland garanteres virksomhedens kunder hurtig adgang til en omfattende vidensdatabase. Hella Gutmann Solutions A/S er i dag markedsledende på produktion og salg af biltekniske data i Skandinavien og godt på vej ud til resten af Europa.

Læs mere om virksomheden

Tiltrædelse:
1. december 2021 eller efter nærmere aftale.

Ansøgning:
Vi vurderer de indkomne ansøgninger til stillingen løbende, hvorfor vi beder dig fremsende dit CV / ansøgning snarest muligt.

Yderligere information om stillingen:
Du er meget velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Jens Peter Holm  på telefon 40 85 50 44 eller jph@cruitconsult.dk for yderligere information.