Salgschef - løsninger og produkter til byggebranchen

- spillende træner til teknisk kompetent og dedikeret salgsorganisation

Formår du at spille medarbejderne i din salgsorganisation gode? Evner du både at fastholde eksisterende kunder og udvide en kundeportefølje gennem strategisk salgsledelse og personligt salg?

I rollen som salgschef bliver du ansvarlig for at lede og udvikle salgsfunktionen i en velkonsolideret organisation, der har fokus på salg og produktion af produkter og løsninger til byggebranchen. Samtidig skal du selvstændigt udvikle, implementere og servicere eksisterende og nye kunder. I samarbejde med virksomhedens direktion bliver det også dit ansvar at identificere og udvikle nye markeder.

Med reference til virksomhedens CEO er du ansvarlig for den daglige salgsledelse. Du brænder for at identificere og kvalificere potentielle nye kunder såvel som at fastholde, servicere eksisterende kundeportefølje som drive salgsarbejdet sikkert i mål.

For at få succes i jobbet kræves en solid gennemslagskraft krydret med empatiske lederegenskaber. Du evner det langsigtede strategiske salgsarbejde, som øger omsætning og indtjening, ligesom du formår at rekruttere nye kunder til porteføljen, der efterspørger profitable løsninger. Som leder formår du at skabe trivsel og derigennem øge produktiviteten i salgsfunktionen. 

Dine hovedarbejdsopgaver vil omfatte: 

 • Ledelse af salgsfunktionen og personligt salg
 • Fastlæggelse af salgsstrategier og eksekvering af disse i samarbejde med sælgere
 • Afgrænsning og definition af kundeprojekter med efterfølgende udarbejdelse af tilbud og løsningsforslag i samarbejde med tekniske medarbejdere og produktion
 • Afslutning af salg og aftaleindgåelse.
 • Overlevering af vundne projekter og opgaver til produktion
 • Videreudvikle salgsamarbejdet med komplementerende søsterselskab

Virksomheden tilbyder dig:
Du får en spændende og særdeles vigtig rolle i en virksomhed med en meget stærk teamspirit, hvor der er meget kort vej fra idé til handling. Derudover kan du se frem til en virksomhed, hvor der er højt til loftet og såvel faglige udfordringer som personlige karriereudviklingsmuligheder. Du får tilbudt en konkurrencedygtig lønpakke med bl.a. firmabil, der modsvarer dine kvalifikationer.

Forventninger til dig 

 • Du har en relevant kommerciel teoretisk uddannelse på bachelorniveau - alternativt et tilsvarende teoretisk niveau realiseret gennem praktisk arbejde og efteruddannelse
 • Minimum tre års erfaring med salgsledelse og personaleledelse
 • Er i stand til selvstændigt at udarbejde tekniske business cases / tilbud på grundlag af teknisk udbudsmateriale
 • Minimum fem års erfaring med succesfuldt personligt B2B løsningssalg
 • Du behersker brugen af forretningssystemer og Office-værktøjer
 • Formulerer dig ubesværet på dansk såvel mundtligt som på skrift 

Du tænker kreativt og nyt inden for den givne strategiske ramme, og motiveres af at skabe resultater. Du opnår tillid og respekt gennem dine handlinger. Du tænker helhedsorienteret, og med din empatiske lederstil formår du at spille dine medarbejdere i salgsorganisationen gode.

Om virksomheden
Virksomheden er en succesfuld produktionsvirksomhed beliggende i Midtjylland, som årligt producerer og sælger kvalitetsløsninger og -produkter til byggebranchen for et trecifret millionbeløb. Virksomheden er kendetegnet ved kompetente og loyale medarbejdere, og har gennem flere årtier specialiseret sig i at skabe de bedste løsninger til byggeriet i hele Danmark.

Tiltrædelse:
1. september / 1. oktober 2021 eller efter nærmere aftale.

Ansøgning:
Vi vurderer løbende de indkomne ansøgninger til stillingen, så send os din ansøgning snarest muligt.

Vil du vide mere?
Du er meget velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Michael Jensen 4084 0792 eller Seniorkonsulent Jens Peter Holm  på telefon 4085 5044.