Integrationskonsulenter

- Bizbrains A/S, et markedsledende software- og konsulenthus inden for digital integration

Vi søger for vores kunde Bizbrains A/S to ambitiøse Integrationskonsulenter. Konsulenter, der finder det attraktivt og udfordrende at tilpasse og implementere standardløsninger til digital integration hos store danske virksomheder. Du motiveres samtidig af at tage selvstændigt ansvar og planlægge din egen arbejdsdag.

Du bliver i konsulentrollen tilknyttet Bizbrains kontor i enten Vejle eller Høje Taastrup, hvor du samtidig bliver del af en specialiseret organisation med engagerede og fagligt kompetente specialister. Du bliver en del af konsulentteamet, der har ansvar for at tilpasse og implementere virksomhedens kerneprodukt EDI management platformen ”Link” hos udvalgte danske kunder.

Konsulentarbejdet er baseret på velstrukturerede processer, og den faglige sparring får du i dialogen med projektledere, erfarne konsulentkollegaer og platformprogrammører. Du kommer til at arbejde med analyse og specifikation af integrationsløsninger i samarbejde med dine kunder. Efterfølgende skal du med afsæt i EDI Management platformen konfigurere løsninger gennem mapping og mindre programmeringsopgaver. Projekterne afslutter du med implementering i tæt samarbejde med dine kunder. Herudover skal du arbejde med udvikling af custom-komponenter, videre- og ny udvikling af EDI-services og utility-programmer, hvor værktøjerne er C# og .NET. Der stilles i virksomheden store krav til kvalitet, hvorfor der bruges standardiserede processer for test.

Virksomheden tilbyder dig
Du får som konsulent en særdeles vigtig rolle i en veletableret og vækstorienteret organisation. En unik mulighed for at løse udfordrende integrationsopgaver for nogle af Danmarks helt store virksomheder. Dialogformen er uformel, hvilken er med til at skabe en stærk samarbejdskultur og et unikt miljø. Du tilbydes naturligvis en gagepakke, der modsvarer dine kvalifikationer. Du vil opleve en høj grad af både tillid, frihed under ansvar og mulighed hjemmearbejdsdage.

Forventninger til dig 

  • Du har en relevant uddannelse inden for softwareudvikling som fx Datamatiker, Softwareingeniør eller Datalog
  • Du har nogle års relevant erhvervserfaring
  • Udviklingserfaring med C# og .NET 
  • Erfaring med SQL Server er en fordel
  • Har du erfaring med MS Azure er det et plus, men ikke et krav

Du trives med at finde løsninger i samarbejdet med kunder, og du motiveres af at arbejde selvstændigt og planlægge din egen arbejdsdag. Du er analytisk og struktureret, og så drives du af både nye og forskelligartede opgaver. Du formulerer dig ubesværet på dansk i både skrift og tale.

Om virksomheden
Bizbrains er et anerkendt IT konsulent- softwarehus, der har fuld fokus på integrationsløsninger baseret på Microsoft-teknologi. Virksomhedens kunder er blandt de mest spændende og krævende på integrationsområdet, og kommer fra vidt forskellige brancher – bl.a. energi, fødevarer, pharma, detailhandel, bank og forsikring.

Bizbrains har aktuelt 50 ansatte på kontorer i Vejle, Høje Taastrup og Aarhus.

Læs mere om virksomheden

Tiltrædelse:
1. juli 2021 eller efter nærmere aftale.

Ansøgning:
Vi vurderer de indkomne ansøgninger til stillingen løbende, hvorfor vi beder dig fremsende din ansøgning snarest muligt.

Yderligere information om stillingen:
Du er meget velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Jens Peter Holm  på telefon 4085 5044 eller jph@cruitconsult.dk for yderligere information.