Softwareudvikler - C# og .Net Core

- backend-udvikling af ny auktionsplatform til Danmarks absolut største online bilauktion

Vi søger for vores kunde Auction Group A/S i Vejle en passioneret og ambitiøs softwareudvikler. En backendudvikler, der vil være med til at programmere næste generation af virksomhedens banebrydende digitale auktionsplatform, som hjælper professionelle automobilhandlere både nationalt og internationalt. Du skal indgå i et særdeles interessant teknologiløft i samarbejde med seks lokale udviklerkollegaer og et velorganisret Offshore udviklingsteam.

Med reference til den projektansvarlige får du en absolut nøglerolle, hvor du indledningsvis skal arbejde med at løfte kernefunktionalitet fra den eksisterende auktionsplatform til næste generation. Efterfølgende bliver dine projekter og opgaver en følge af den meget lange række af nye krav og ønsker til den nye auktionsplatform. Den nye platform bygger på en microservice arkitektur og en nøje udvalgt teknologistak med Microsoft-teknologi som et bærende element.

Du indgår i en specialiseret softwareorganisation med engagerede og fagligt kompetente udviklere, hvor du skal programmere backend. Dine projekter og opgaver vil få stor variation, hvor du kommer til at arbejde både selvstændigt og i samarbejde med kollegaer. Udviklingsarbejdet vil ske som en dynamisk proces med stort fokus på vidensdeling og løbende sparring.

Virksomheden tilbyder dig
Du får som udvikler en betydningsfuld rolle i en veletableret og vækstorienteret organisation. Du får absolutte muligheder for faglig udvikling gennem udfordrende opgaver og samarbejde med kompetente og erfarne kollegaer. Dialogformen er uformel, hvilken er med til at skabe en stærk samarbejdskultur og et unikt software-udviklingsmiljø. Du tilbydes naturligvis en god gagepakke, der modsvarer dine kvalifikationer. 

Forventninger til dig 

  • Du har simpelthen passion for softwareudvikling
  • Du har en relevant IT-uddannelse inden for software-udvikling
  • Du har minimum tre års praktisk erfaring med udvikling af software
  • Mestrer C#, .NET og relationelle databaser
  • God erfaring med RESTful API udvikling
  • Det er en fordel, at du har kendskab til et eller flere af følgende: Docker, AWS/Azure,  Webservice teknologier og Microservices

Du trives med innovation i dit udviklingsarbejde, og du motiveres af at arbejde både selvstændigt og sammen med dygtige kollegaer. Du er en "Fast learner", der løbende undersøger og afprøver nye teknologier og koncepter. Du er struktureret, kvalitetsbevidst, og så deler du gerne din viden. Du formulerer dig ubesværet på dansk og engelsk i både skrift og tale.

Om virksomheden
AUTOproff er stiftet i 2013 og har siden opbygget Danmarks største online platform for handel med engrosbiler. AUTOproff har i dag 60 ansatte i Danmark og er i rivende udvikling på tværs af landegrænser, med kontorer i Tyskland, Holland, Sverige, samt indtrådt i Polen og Østrig.

AUTOproff haft til formål at skabe en professionel online handelsplatform, som er sikker, gennemsigtig, effektiv og let tilgængelig.

I 2019 modtog AUTOproff en række priskåringer:
- Vinder af EY Entrepreneur Of The Year i kategorien Growth DK
- Børsens Gazelle 2019
- PwC Årets Ejerleder i Region Syddanmark
- AAA-certificering for højeste kreditværdighed

AUTOproffs mission at skabe branchens bedste koncept til optimering af engroshandel med biler imellem professionelle aktører i autobranchen.

Læs mere om virksomheden

Tiltrædelse:
1. juli 2021 eller efter nærmere aftale.

Ansøgning:
Vi vurderer de indkomne ansøgninger til stillingen løbende, hvorfor vi beder dig fremsende din ansøgning snarest muligt.

Yderligere information om stillingen:
Du er meget velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Jens Peter Holm  på telefon 4085 5044 for yderligere information.