Senior softwareudvikler - C# og .NET

- Bizbrains A/S, et markedsledende software- og konsulenthus inden for digital integration

Vi søger for vores kunde Bizbrains A/S en passioneret og ambitiøs Softwareudvikler. En udvikler, der finder det attraktivt at programmere avanceret software og være med til at videreudvikle standardløsninger til digital integration. Du motiveres samtidig af at tage selvstændigt ansvar og planlægge din egen arbejdsdag.

Du vil i din udviklerrolle blive tilknyttet Bizbrains kontor i Vejle, hvor du samtidig bliver del af en specialiseret software-organisation med engagerede og fagligt kompetente specialister. Du bliver en del af Product Teamet, der har ansvar for at udvikle softwaren til virksomhedens kerneprodukt ”Unikke løsninger til digital integration”.

Udviklingsarbejdet er baseret på Agile processer, og den faglige sparring får du i dialogen med Produktejere, Teamlederen og erfarne kollegaer. Du kommer til at arbejde med ny- og videreudvikling af EDI-services, utility-programmer og komponenter, hvor værktøjerne er C# og .NET. Du skal herudover arbejde med fremtidige standardløsninger baseret på fx Azure, Containerteknologier og .NET 5. Der stilles i virksomheden store krav til kvalitet, hvorfor der er standardiserede processer for test. Du bliver del af en ambitiøs virksomhed, som samarbejder tæt med sine kunder med henblik på at skabe de mest effektive og værdiskabende løsninger.

Virksomheden tilbyder dig
Du får som udvikler en absolut vigtig rolle i en veletableret og vækstorienteret organisation. Initiativ værdsættes, og du får rig mulighed for at udfolde dig individuelt. Dialogformen er uformel, hvilken er med til at skabe en stærk samarbejdskultur og et unikt softwareudviklingsmiljø. Du tilbydes naturligvis en gagepakke, der modsvarer dine kvalifikationer. Du vil opleve en høj grad af både tillid, frihed under ansvar og mulighed hjemmearbejdsdage.

Forventninger til dig 

  • Du har passion for softwareudvikling, og så er du nysgerrig
  • Du har en relevant uddannelse inden for softwareudvikling som fx Datamatiker, Softwareingeniør eller Datalog
  • Du har minimum fem års praktisk erfaring med softwareudvikling
  • Mestrer C# og .NET / .NET Core

Har du erfaring med et eller flere af nedenstående områder, vil det være en fordel

  • Webservices, Webintegration og Link/EDI-Portal
  • SQL Server
  • Azure Integration Services – Logic Apps, Service Bus, API Management og Event Grid
  • Containerteknologi

Du trives med innovation i dit udviklingsarbejde, og du motiveres af at arbejde både selvstændigt og sammen med dygtige kollegaer. Du er en "Fast learner", der løbende sætter dig ind i nye teknologier og koncepter. Du er analytisk og struktureret, og så deler du gerne din viden. Du formulerer dig ubesværet på dansk i både skrift og tale.

Om virksomheden
Bizbrains er et anerkendt IT konsulent- softwarehus, der har fuld fokus på integrationsløsninger baseret på Microsoft-teknologi. Virksomhedens kunder er blandt de mest spændende og krævende på integrationsområdet, og kommer fra vidt forskellige brancher – bl.a. energi, fødevarer, pharma, detailhandel, bank og forsikring.

Bizbrains har aktuelt 50 ansatte på kontorer i Vejle, Høje Taastrup og Aarhus.

Læs mere om virksomheden

Tiltrædelse:
1. juli 2021 eller efter nærmere aftale.

Ansøgning:
Vi vurderer de indkomne ansøgninger til stillingen løbende, hvorfor vi beder dig fremsende din ansøgning snarest muligt.

Yderligere information om stillingen:
Du er meget velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Jens Peter Holm  på telefon 4085 5044 eller jph@cruitconsult.dk for yderligere information.