Systemudvikler - SQL og C#

- videreudvikling af markedsledende lagerlogistik-løsning

Vi søger for vores kunde Apport Systems A/S i Aarhus endnu en Systemudvikler til virksomhedens stærke udviklingsteam.

Apport Systems A/S oplever fortsat vækst i Skandinavien, hvorfor der nu er behov for endnu en kompetent systemudvikler. En udvikler, der i tæt samarbejde med såvel kollegaer som kunder skal udvikle optimeringsløsninger til virksomhedens specialiserede lagerlogistik-system Apport WMS.

Du vil som udvikler indgå i udviklingsteamet, som har ansvar for to udviklingsområder. Det ene område er videreudvikling af virksomhedens standard lagerlogistik-system. Det andet ansvarsområde er videreudvikling af kundernes forretnings-processer igennem tilpasning af de implementerede kundeløsninger.

Du er den kvalitetsbevidste udvikler, der motiveres af at sparre med dine konsulentkollegaer og kunder med henblik på at finde frem til de rette tekniske løsninger på de forretnings­mæssige udfordringer inden for lagerstyring. Dit programmeringsarbejde skal hovedsagelig udføres med T-SQL og C# / .NET.

Dine ansvarsområder

 • Design af de rigtige løsninger i tæt samarbejde teamets arkitekt og konsulentkollegaer
 • Programmere løsninger på baggrund af specifikationer 
 • Test, implementering og idriftsætning af løsninger hos kunder
 • Forskellig integrationsudvikling
 • Second-level-support til kunder
 • Specifikations- og dokumentationsarbejde

Virksomheden tilbyder
Du får en særdeles spændende rolle i en dedikeret og veletableret virksomhed. Du vil opleve faglig udvikling gennem sparring med yderst kompetente kollegaer og udfordrende projekter hos interessante kundevirksomheder i Skandinavien. Du tilbydes en gagepakke med pensions- og forsikringsordning, der modsvarer dine kvalifikationer. Du får gode muligheder for at tilrettelægge dit eget arbejde med fleksible arbejdstider og hjemmearbejdsplads.

Forventninger til dig

 • Du har en relevant teoretisk uddannelse 
 • Minimum et par års professionel erfaring med systemudvikling
 • Erfaring med programmering i T-SQL - stored procedures 
 • Programmeringserfaring med C# og .NET
 • Du formulerer dig ubesværet på dansk og engelsk – både i skrift og tale
 • Motiveret for at arbejde med understøttende IT-optimering af lagerlogistik
 • Indstillet på lidt rejseaktivitet i forbindelse med idriftsætning af kundeløsninger

Du er vant til at arbejde projektorienteret og struktureret, og du motiveres af at arbejde både selvstændigt og sammen med kollegaer. Du har en analytisk og løsningsorienteret tilgang.

Om virksomheden
Vores kunde Apport Systems A/S i Aarhus har siden år 2000 udviklet specialiserede IT-løsninger til lagerlogistik. Virksomheden tæller 45 medarbejdere, og har leveret mere end 100 værdiskabende WMS løsninger globalt.

Læs mere om virksomheden

Tiltrædelse:
1. januar 2021 eller efter nærmere aftale.

Ansøgning:
Vi vurderer de indkomne ansøgninger til stillingen løbende, hvorfor vi beder dig fremsende din ansøgning snarest muligt.

Yderligere information om stillingen:
Du er meget velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Jens Peter Holm  på telefon 4085 5044 for yderligere information. Passer det bedst for dig, så er du velkommen på telefonen mellem kl. 17.00 og kl. 20.00 på hverdage.