Softwareudvikler til unik og anerkendt brancheløsning

- softwarevirksomhed i Aarhus Centrum

Er du en agil teamplayer, der også trives med at arbejde selvstændigt? Motiveres du af at udvikle avancerede løsninger? Og vil du være med til at videreudvikle en unik og anerkendt brancheløsning rettet mod udvalgte danske virksomheder?

Vi søger for vores kunde en softwareudvikler, der motiveres af designe og udvikle komplekse løsninger. Du vil få en absolut nøglerolle i videreudvikling af virksomhedens unikke og komplekse Cloud-baserede løsning. Du bliver en del af en særdeles ambitiøst udviklingsteam, der aktuelt tæller tre kompetente medarbejdere, som i tæt samarbejde udvikler virksomhedens anerkendte løsninger rettet mod energibranchen.

Du indgår i et stærkt team, hvor planlægningen og udviklingen sker efter agile principper med veldefinerede sprints.

Dine ansvarsområder

  • Analyse og design af nye løsninger og funktionaliteter
  • Programmering af avancerede løsninger mht. udvalgte teknologier, herunder Ruby, Ruby on Rails og PostgreSQL
  • Der er tale om en absolut datatung applikation, hvorfor du må tage medansvar for at løsningen til enhver tid kan behandle store mængder data
  • Kræver dit udviklingsarbejde brug af andre løsninger, skal du sammen med dine udviklerkollegaer kunne finde frem til det rette alternativ

Virksomheden tilbyder
Du får en særdeles spændende rolle i en dedikeret og ambitiøs virksomhed. Du tilbydes faglig udvikling gennem såvel udfordrende opgaver og projekter som efteruddannelse. Du vil møde et engagerede kollegaer og en uformel dialogform, der er med til at skabe en stærk samarbejdskultur. Du tilbydes naturligvis en god gagepakke, der modsvarer dine kvalifikationer. Herudover tilbydes du fleksible arbejdstider og mulighed for at arbejde hjemme.

Forventninger til dig

  • Du har sandsynligvis en teoretisk IT-uddannelse
  • Du har minimum to års professionel erfaring med softwareudvikling
  • Stor fleksibilitet hvad angår udviklingsværktøjer
  • Programmeringserfaring med Ruby er en fordel, men ikke et krav
  • Du må gerne have arbejdet efter agile udviklingsmetoder

Du er vant til innovation i dit udviklingsarbejde, og du motiveres af at arbejde både selvstændigt og sammen med kollegaer. Du har overblik, og så er du kvalitetsbevidst og har sans for detaljen.

Det forventes at du har bopæl således, at transporttiden fra din bopæl til virksomhedens kontor i Aarhus Centrum kan tilbagelægges på under 45 minutter.

Om virksomheden
Vores kunde er en dansk virksomhed med domicil i Aarhus, der blev etableret i 2012. Virksomheden har siden udviklet og afsat en unik softwareløsning til danske kunder inden for energibranchen. Løsningen er bygget på baggrund af ejerkredsens mange års erfaring med softwareudvikling og arbejde i den danske energibranche.

Brugervenligheden og fleksibiliteten af løsningen sigter på at
opbygge et stærkere og mere profitabelt forhold til energi-branchens kunder.

Tiltrædelse:
1. juli 2021 eller efter nærmere aftale.

Ansøgning:
Vi vurderer de indkomne ansøgninger til stillingen løbende, hvorfor vi beder dig fremsende din ansøgning snarest muligt.

Yderligere information om stillingen:
Du er meget velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Jens Peter Holm  på telefon 4085 5044 for yderligere information - passer det dig bedst, er du velkommen mellem kl. 17.00 og kl. 20.00 på hverdage.