Machine Learning Developer

- banebrydende digital løsning til professionelle automobilhandlere

Vi søger for vores kunde Auction Group i Kolding en passioneret og ambitiøs Machine Learning Developer til videreudvikling af virksomhedens banebrydende digitale løsning, der hjælper professionelle automobilhandlere. En Developer, som får ansvar for virksomhedens machine learning systemer.

Med reference til virksomhedens CTO får du en absolut nøglerolle, hvor du kommer til at præge den fremtidige retning for organisationens anvendelse af machine learning. Du indgår som konsulent og udvikler i en specialiseret softwareorganisation med engagerede og fagligt kompetente udviklere. Du bliver del af en virksomhed, som arbejder tæt sammen med sine kunder med henblik på at skabe stærke og værdiskabende løsninger.

Du skal i rollen både designe og implementere avancerede løsninger inden for machine learning. Dine projekter og opgaver vil få stor variation, hvor du kommer til at arbejde både selvstændigt og i samarbejde med kollegaer, der har ansvar for systemets frontend og backend. Udviklingsarbejdet vil ske som en dynamisk proces med stort fokus på vidensdeling og løbende sparring.

Virksomheden tilbyder dig
Du får som Machine Learning Developer i en nyoprettet stilling en absolut betydningsfuld rolle i en veletableret og vækstorienteret organisation. Du vil i rollen få kontakt til en bred vifte af stakeholders, og dermed få store muligheder for såvel faglig som personlig udvikling. Dialogformen er uformel, hvilken er med til at skabe en stærk samarbejdskultur og et unikt udviklingsmiljø. Du tilbydes naturligvis en gagepakke, der modsvarer dine kvalifikationer. 

Forventninger til dig 

  • Du har passion for både machine learning og softwareudvikling
  • Du har en relevant akademisk uddannelse
  • Du har professionel erfaring med machine learning og dermed en solid statistisk forståelse, herunder indsigt i supervised / unsupervised learning, fx neural networks og random forrest
  • Erfaring med databaser og Data Export
  • Behersker et eller flere relevante programmeringsværktøjer

Du trives med innovation i dit udviklingsarbejde, og du motiveres af at arbejde både selvstændigt og sammen med dygtige kollegaer. Du undersøger og afprøver helt naturligt løbende nye teknologier og koncepter. Du er struktureret, kvalitetsbevidst, og så deler du gerne din viden. Du formulerer dig ubesværet på dansk i både skrift og tale.

Om virksomheden
AUTOproff er stiftet i 2013 og har siden opbygget Danmarks største online platform for handel med engrosbiler. AUTOproff har i dag 60 ansatte i Danmark og er i rivende udvikling på tværs af landegrænser, med kontorer i Tyskland, Holland, Sverige, samt indtrådt i Polen og Østrig.

AUTOproff haft til formål at skabe en professionel online handelsplatform, som er sikker, gennemsigtig, effektiv og let tilgængelig.

I 2019 modtog AUTOproff en række priskåringer:
- Vinder af EY Entrepreneur Of The Year i kategorien Growth DK
- Børsens Gazelle 2019
- PwC Årets Ejerleder i Region Syddanmark
- AAA-certificering for højeste kreditværdighed

AUTOproffs mission at skabe branchens bedste koncept til optimering af engroshandel med biler imellem professionelle aktører i autobranchen.

Læs mere om virksomheden

Tiltrædelse:
1. juli 2020 eller efter nærmere aftale.

Ansøgning:
Vi vurderer de indkomne ansøgninger til stillingen løbende, hvorfor vi beder dig fremsende din ansøgning snarest muligt.

Yderligere information om stillingen:
Du er meget velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Jens Peter Holm  på telefon 4085 5044 for yderligere information. Passer det dig bedst, er du velkommen telefonisk mellem kl. 17.00 og kl. 20.00 på hverdage.