Frontend Webudvikler

- udfordrende udviklingsopgaver med ReactJS

Brænder du for udfordrende frontend-udviklingsopgaver? Vil du skabe stærke løsninger, og motiveres du af at gøre systembrugere effektive? Og vil du være med til at videreudvikle markedsledende biltekniske IT-løsninger i en internationalt orienteret virksomhed?

Vi søger for vores kunde Hella Gutmann Solutions A/S i Viborg en Frontend Webudvikler, som trives i feltet mellem Backendudviklere, opgavestiller og slutbruger. Du vil få en nøglerolle i en større omlægning af virksomhedens løsninger, hvor der skal omstilles fra et traditionelt desktop design til moderne Single Page Application responsive løsninger. Du bliver en del af en stærk udviklingsafdeling, der aktuelt tæller ti kompetente medarbejdere, som i tæt samarbejde udvikler værktøjer til produktion af biltekniske data.

Du kommer til at arbejde med mange forskellige dele af løsningernes Frontend-elementer. Du indgår i et team med udviklere, testere og datateknikere, hvor planlægningen og udviklingen sker efter agile principper med scrummøder og veldefinerede sprints. Det tilstræbes at anvende de nyeste afprøvede teknologier med henblik på at holde kodebasen opdateret bedst muligt.

Dine ansvarsområder og arbejdsopgaver

  • Omsætning af ideer, krav og mockup til brugergrænseflade under hensyntagen til kodekonventioner og best practices
  • Udvikling og implementering af nye React-baserede løsninger
  • Udvikling og tilpasning af UI-komponenter
  • Videreudvikling og vedligeholdelse af eksisterende løsninger

Virksomheden tilbyder
Du får en absolut betydende udviklerrolle i en dedikeret og veletableret virksomhed. Du tilbydes faglig udvikling gennem såvel udfordrende opgaver og projekter som efteruddannelse. Du vil møde en uformel dialogform, der er med til at skabe en stærk samarbejdskultur. Du tilbydes naturligvis en god gagepakke, der modsvarer dine kvalifikationer. Herudover tilbydes du fleksible arbejdstider og mulighed for at arbejde hjemme.

Forventninger til dig

  • Du har sandsynligvis en teoretisk IT-uddannelse 
  • Minimum tre års professionel erfaring med Frontend-udvikling
  • Praktisk erfaring med JavaScript, HTML og CSS
  • Solid praktisk erfaring med programmering i ReactJS
  • Udviklingserfaring med UI komponenter
  • Du må gerne have arbejdet efter agile udviklingsmetoder

Du er vant til innovation i dit udviklingsarbejde, og du motiveres af at arbejde både selvstændigt og sammen med kollegaer. Du har overblik, og så er du kvalitetsbevidst og har sans for detaljen.

Det forventes at du har bopæl således, at transporttiden fra din bopæl til virksomhedens kontor i Viborg kan tilbagelægges på under en time.

Om virksomheden
Vores kunde Hella Gutmann Solutions A/S i Viborg (tidligere Tolerance A/S) har gennem mere end 50 år udviklet sig til en moderne og uhøjtidelig virksomhed. Virksomheden tæller 60 medarbejdere i Viborg, og er ejet af det sydtyske Hella Gutmann Holding. Hovedopgaven er at udvikle og sælge digitale løsninger, som hjælper moderne autoværksteder til en mere effektiv hverdag. Virksomhedens kompetente og energiske medarbejdere arbejder i forskellige specialistteams, som hver især varetager salg, dataproduktion eller udvikler online løsninger.

Der sættes høje mål for kunder, virksomhed og medarbejdere, og som en del af Hella KGaA Hueck & Co. gruppen i Tyskland garanteres virksomhedens kunder hurtig adgang til en omfattende vidensdatabase.
Hella Gutmann Solutions A/S er i dag markedsledende på produktion og salg af biltekniske data i Skandinavien og godt på vej ud til resten af Europa.

Læs mere om virksomheden

Tiltrædelse:
1. juli 2020 eller efter nærmere aftale.

Ansøgning:
Vi vurderer de indkomne ansøgninger til stillingen løbende, hvorfor vi beder dig fremsende din ansøgning snarest muligt.

Yderligere information om stillingen:
Du er meget velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Jens Peter Holm  på telefon 4085 5044 for yderligere information - passer det dig bedst, er du velkommen mellem kl. 17.00 og kl. 20.00 på hverdage.