Teamleader - Softwareudvikling

- software til automatiseret test af elektronikprodukter og måleudstyr

Vi søger for vores kunde DSE Test Solutions A/S i Horsens en udviklingsorienteret Teamleader til virksomhedens softwareafdeling. Du bliver ansvarlig for koordinering af ressourcer, arkitektur og programmering af software. Du bliver samtidig Tech Lead på den software, som indgår i virksomhedens kundespecifikke løsninger til funktionstest af elektronikprodukter og måleudstyr.

Hos DSE bliver du en del af en markedsledende og overskudsgivende teknologivirksomhed i en stærk udvikling med 30 engagerede medarbejdere. En virksomhed, som kan præsentere en referenceliste, der tæller en lang række anerkendte nationale og internationale virksomheder.

Med reference til virksomhedens adm. direktør bliver du ansvarlig for virksomhedens softwareafdeling, der aktuelt tæller fire kompetente medarbejdere. Afdelingens opgaver udgøres hovedsagelig af A-Z projektarbejde, hvor der er berøring med stort set alle aspekter af softwareudvikling. Projektarbejdet udføres typisk i nært samarbejde med virksomhedens hardware-ingeniører. Afdelingens udviklere vil typisk være med i hele forløbet fra analyse, fastlæggelse af arkitektur, programmering til test og implementering. Der bliver hovedsagelig arbejdet med udvikling af specifikke testapplikationer samt videreudvikling af virksomhedens applikationsplatform, der indeholder en række moduler til udvikling af instrumentdrivere, brugerflader, interfaces til databaser og ERP systemer m.m.. Værktøjerne, som bruges i udviklingsarbejdet er LabVIEW og C# / C++.

Dine hovedarbejdsopgaver vil omfatte følgende:

 • Styring af teamets ressourcer
 • Faglig sparring med udviklere 
 • Ledelse af softwareprojekter
 • Arkitekturarbejde og programmering af løsninger 
 • Test, implementering og idriftsætning af udviklet software
 • Videreudvikling af DSEs udviklingsplatform


Virksomheden tilbyder dig:

 • Ansvar for videreudvikling af virksomhedens funktion for softwareudvikling
 • En hverdag med alsidige og udfordrende opgaver
 • Store faglige udviklingsmuligheder i en teknologidrevet virksomhed, som præges af en uformel omgangstone
 • Videreuddannelse og certificeringer i LabVIEW og TestStand 
 • Naturligvis en konkurrencedygtig gagepakke


Forventninger til dig:
Du har en relevant teknisk uddannelse som fx ingeniør eller elektroniktekniker, og du har minimum fem års praktisk erfaring med softwareudvikling. Du har samtidig erfaring med agile udviklingsmetoder og kan programmere med LabVIEW. Det falder dig naturligt at tage ansvar og du motiveres af at arbejde med såvel projekter som mindre programmeringsopgaver. Du formulerer dig professionelt på engelsk og dansk i både skrift og tale.

Vi forventer, at du har bopæl således, at din transporttid til virksomhedens kontor i Horsens udgør maksimum 60 minutter.

Om virksomheden
Vores kunde DSE Test Solutions A/S er en eksportorienteret teknologivirksomhed med 30 medarbejdere. Virksomheden har været i sit marked i mere end 25 år, og er ISO certificeret. Virksomheden udvikler en række specialløsninger inden for sine nicher, som er automatiseret test og instrumenter. Løsningerne indeholder typisk en kombination af elektronik, software og mekanik, og udvikles i tæt samarbejde med kunder og universiteter.

Læs mere om virksomheden

Tiltrædelse:
1. juli 2020 eller efter nærmere aftale.

Ansøgning
Vi vurderer løbende kvalificerede ansøgninger til stillingen, hvorfor vi opfordrer dig til at fremsende din ansøgning snarest muligt.

Yderligere information om stillingen:
Du er meget velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Jens Peter Holm  på telefon 4085 5044 for yderligere information - passer det dig bedst, er du velkommen mellem kl. 17.00 og kl. 20.00 på hverdage.