Frontend Tech Lead - til markedsledende virksomhed

- videreudvikling af 'The World´s Fastest Keyword Tracker'

Brænder du for indflydelse og udfordrende frontend-udviklingsopgaver?
Vil du præge og skabe løsninger, og motiveres du af at gøre systembrugere effektive? Og vil du være med til at videreudvikle en avanceret markedsledende løsning i en internationalt orienteret Gazelle-virksomhed?

Vi søger for vores kunde AccuRanker i Aarhus en passioneret Frontend Tech Lead, som trives i feltet mellem Backendudviklere, opgavestillere og slutbrugere. Du vil få en nøglerolle i videreudviklingen af virksomhedens markedsledende og intuitive App-baserede specialløsninger. Du bliver en del af et særdeles ambitiøs udviklingsafdeling, der aktuelt tæller fire kompetente specialister, som i tæt samarbejde udvikler virksomhedens anerkendte værktøj af samme navn: "AccuRanker".

Du bliver Frontend Tech Lead, og skal både videreudvikle og vedligeholde de mange forskellige dele af løsningernes Frontend-elementer. Du indgår i et projektteam, hvor planlægningen og udviklingsarbejdet sker efter agile principper og veldefinerede sprints. Dit arbejde udgøres af både større og mindre opgaver. Det er ambitionen at anvende de nyeste afprøvede teknologier med henblik på at holde kodebasen opdateret bedst muligt.

Dine ansvarsområder

  • Sikring af at frontend stacken løbende holdes opdateret
  • Omsætning af ideer, krav og mockup til brugergrænseflader under hensyntagen til kodekonventioner og best practices
  • Programmering af effektive og intuitive løsninger med udvalgte værktøjer, herunder ReactJS, Webpack, Sass og Bootstrap
  • Udvikling og tilpasning af komponentbibliotek

Virksomheden tilbyder
Du får en særdeles ansvarsfuld rolle i en dedikeret og ambitiøs virksomhed. Du tilbydes faglig udvikling gennem såvel udfordrende opgaver og projekter som efteruddannelse. Du vil møde en uformel dialogform, der er med til at skabe en stærk samarbejdskultur. Du tilbydes naturligvis en god gagepakke, der modsvarer dine kvalifikationer. Herudover tilbydes du fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejdsplads.

Forventninger til dig

  • Du har sandsynligvis en teoretisk IT-uddannelse 
  • Minimum fem års professionel erfaring med Frontend-udvikling
  • Praktisk erfaring med JavaScript, HTML og CSS
  • Erfaring med frameworks som fx Vue.js, ReactJS eller AngularJS
  • Du må gerne have arbejdet efter agile udviklingsmetoder

Du er vant til innovation i dit udviklingsarbejde, og du motiveres af at arbejde både selvstændigt og sammen med komptente kollegaer. 

Det forventes at du har bopæl således, at transporttiden fra din bopæl til virksomhedens kontor i Aarhus C kan tilbagelægges på under 45 minutter.

Om virksomheden
AccuRanker slår sig på at gøre én ting. Men så sikre sig at være de bedste til netop denne. Med den strategi er AccuRanker blevet et af de førende SEO værktøjer på verdensplan. Denne position dokumenteres med kunder i over 70 lande og referencer som IKEA, Lego, GroupM, iProspect.
AccuRanker har sit hovedkontor i hjertet af Aarhus. Her er der en afslappet stemning, hvor hver enkelt medarbejder er med til at gøre en forskel, og udvikle sig gennem udfordrende opgaver og projekter.

Læs mere om virksomheden

Tiltrædelse:
1. juli 2020 eller efter nærmere aftale.

Ansøgning:
Vi vurderer de indkomne ansøgninger til stillingen løbende, hvorfor vi beder dig fremsende din ansøgning snarest muligt.

Yderligere information om stillingen:
Du er meget velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Jens Peter Holm  på telefon 4085 5044 for yderligere information - passer det dig bedst, er du velkommen mellem kl. 17.00 og kl. 20.00 på hverdage.