Intern ERP udvikler - C# / .NET og MS Dynamics

- kendt international orienteret virksomhed med hovedsæde i Østjylland

Er du en solid ”håndværker” med et stærkt udviklergen? Kan du arbejde analytisk og systematisk med problemløsning? Og vil du være med til at videreudvikle en omfattende forretningsløsning baseret på MS Dynamics BC /NAV og et anerkendt branchesystem?

Vi søger for vores kunde en passioneret og udviklingsorienteret ERP udvikler, der i samarbejde med fire kompetente og engagerede kollegaer skal sikre videreudvikling af virksomhedens komplekse og omfattende MS Dynamics BC / NAV forretningsløsning. En videreudvikling med henblik på effektivt at understøtte en bred vifte af forretningsprocesser både nationalt og internationalt.

Du vil blive tilknyttet virksomhedens PMO-afdeling i Aarhus, hvor du vil få reference til afdelingslederen. Du skal i rollen løse dine arbejdsopgaver såvel selvstændigt som i tæt samarbejde med kollegaer og eksterne partnere. Afsættet for dit udviklingsarbejde er MS Dynamics BC / NAV med et tilhørende branchesystem og forskellige applikationer. Du skal hovedsagelig løse dine udviklingsopgaver med AL, C/AL og .NET. Opdateringsprogrammet for MS Dynamics følges meget tæt, og der handles på relevante fordele og udbytter. Du får i rollen betydelig indflydelse på at binde forretning, organisation og teknologi sammen.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

  • Nyudvikling og videreudvikling af forretningsløsninger
  • Analyse og beskrivelse med henblik på specifikation af nye opgaver og projekter
  • Udvikling i relation til både opgaver og projekter
  • Systemintegration og performanceoptimering
  • Implementering og idriftsættelse af nye løsninger

Virksomheden tilbyder:
At du bliver en betydelig drivkraft i videreudvikling og vedligeholdelse af virksomhedens avancerede MS Dynamics BC / NAV løsning med tilhørende integrationer. At du efter en grundig introduktion til virksomhedens processer og den kørende ERP løsning bliver involveret i særdeles udfordrende projekter. At du vil møde en uformel omgangstone i en organisation hvor samarbejdsevne, initiativ og innovation bliver værdsat. Du tilbydes attraktive ansættelsesvilkår og en god lønpakke, som modsvarer dine kvalifikationer.

Forventninger til dig 

  • Du har en relevant teoretisk uddannelse – alternativt et tilsvarende teoretisk niveau realiseret gennem praktisk arbejde og efteruddannelse
  • Du har nogle års erfaring fra en rolle som ERP udvikler opsamlet i en brugerorganisation eller i et IT-konsulenthus
  • Du har praktisk udviklingserfaring med C# / .NET, SQL og gerne C/AL
  • Du er i stand til at analysere og beskrive arbejdsprocesser og efterfølgende effektivisere disse med understøttende IT-løsninger
  • Du formulerer dig ubesværet og præcist på både dansk og engelsk – både i skrift og tale

For at trives i rollen skal du være internationalt orienteret. Du har autoritet, og det er dig, som tager ansvar og bevarer overblikket og sikrer, at opgaver og projekter bliver afsluttet. Du er proaktiv og bidragsyder i forhold til nye ideer til procesoptimering og anvendelse af teknologi.

Om virksomheden
Vores kunde er en kendt dansk virksomhed med flere hundrede ansatte, der har en milliardomsætning. Virksomheden har sine rødder flere årtier tilbage, og har i dag en lang række nationale og internationale forretningsenheder. Virksomheden er en del af af en koncern, og har sit hovedsæde i Aarhus.

Tiltrædelse:
1. oktober 2019 eller efter nærmere aftale.

Ansøgning:
Vi vurderer de indkomne ansøgninger til stillingen løbende, hvorfor vi beder dig fremsende din ansøgning snarest muligt.

Yderligere information om stillingen:
Du er meget velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Jens Peter Holm  på telefon 4085 5044 for yderligere information - passer det dig bedst, er du velkommen mellem kl. 17.00 og kl. 20.00 på hverdage.