Teknisk orienteret ERP konsulent - Dynamics NAV

- selvstændigt IT-selskab i stor kendt danskejet koncernvirksomhed

Motiveres du af at optimere forretningsprocesser med avancerede IT-løsninger? Er du en ”fast learner”, der har problemløsning og deadlines under kontrol? Og motiveres du af alsidige arbejdsopgaver, ny teknologi og at have kompetente sparringsparate kollegaer? 

Vi søger for vores kunde en teknisk orienteret ERP konsulent til virksomhedens MS Dynamics NAV team, der servicerer koncernens forskellige NAV brancheløsninger og rækken af forskellige integrerede specialapplikationer. Du er specialisten, der mestrer styring af opgaver, og er en sand problemknuser.

Med reference til virksomhedens COO bliver dit udgangspunkt virksomhedens hovedkontor i Aarhus eller alternativt afdelingskontoret i Odense. Du får ansvar for at sikre videreudvikling og driftsstabilitet af IT-forretningsløsninger på koncernens forskellige lokationer. Nogle af dine arbejdsopgaver består dermed drift, brugersupport og instruktion/uddannelse af brugere. 

Du får en selvstændig og udfordrende rolle, hvor du vil få en bred berøringsflade til kollegaer både nationalt og internationalt. I samarbejde med beslutningstagere i søsterselskaber skal du specificere både mindre opgaver og større projekter i relation til videreudvikling og funktionalitetsoptimering. Efterfølgende skal du igangsætte, styre og afslutte forløb. Ved større projekter kommer til at samarbejde med eksterne IT-partnere, der udfører det praktiske programmeringsarbejde. 

Virksomheden tilbyder dig
Du får en ansvarsfuld rolle i arbejdet med at skabe effektivisering og optimering af koncernselskabernes brug af avancerede MS Dynamics NAV løsninger samtidig med, at du har en særdeles professionel og engageret organisation i ryggen.

Du får en unik mulighed for store faglige og personlige udviklings-muligheder, hvor du vil møde både udfordrende og alsidige opgaver. Der er med andre ord tale om en absolut attraktiv stilling, som kræver både logiske og diplomatiske kompetencer. Du tilbydes naturligvis en konkurrencedygtig gagepakke.

Forventninger til dig 

  • En relevant teoretisk IT-uddannelse – alternativt et tilsvarende teoretisk niveau realiseret gennem praktisk arbejde og efteruddannelse
  • Du har nogle års praktisk erfaring med udvikling og drift af MS Dynamics NAV løsninger opsamlet i en større brugerorganisation eller i et IT-konsulenthus
  • Erfaring med integrations- og databaseopgaver
  • Du formulerer dig ubesværet og præcist på både dansk og engelsk – både i skrift og tale
  • Du er indstillet på ca. 20 dages rejseaktivitet årligt

For at trives i jobbet, er det vigtigt, at du er internationalt orienteret og evner at arbejde med såvel udviklingsmæssige som drifts-mæssige opgaver. Du er serviceminded, løsningsorienteret og du sætter en ære i at afslutte dine opgaver.

Om virksomheden
Vores kunde er selvstændigt IT-selskab, som er en del af en større kendt dansk koncern med en milliardomsætning. IT selskabet, som har flere danske lokationer, udvikler og drifter en lang række forretningsunderstøttende IT-løsninger til koncernens forskellige nationale og internationale forretningsenheder.

Tiltrædelse:
1. oktober 2019 eller efter nærmere aftale.

Ansøgning:
Vi vurderer de indkomne ansøgninger til stillingen løbende, hvorfor vi beder dig fremsende din ansøgning snarest muligt.

Yderligere information om stillingen:
Du er meget velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Jens Peter Holm  på telefon 4085 5044 for yderligere information - passer det dig bedst, er du velkommen mellem kl. 17.00 og kl. 20.00 på hverdage.