SQL Systemudvikler

- videreudvikling af markedsledende lagerlogistik-løsning

Vi søger for vores kunde Apport Systems i Hornslet ved Aarhus en SQL Systemudvikler til virksomhedens stærke udviklingsteam.

Apport Systems A/S oplever betydelig vækst i Skandinavien, hvorfor der nu er behov for endnu en kompetent systemudvikler. En udvikler, der i tæt samarbejde med konsulentkollegaer skal udvikle optimeringsløsninger til virksomhedens specialiserede lagerlogistik-system Apport WMS.

Du vil som udvikler indgå i udviklingsteamet, som har ansvar for to udviklingsområder. Det ene område er videreudvikling af virksomhedens standard lagerlogistik-system. Det andet ansvarsområde er videreudvikling af kundernes forretnings-processer igennem tilpasning af de implementerede kundeløsninger.

Du er den kvalitetsbevidste udvikler, der motiveres af at sparre med dine konsulentkollegaer med henblik på at finde frem til de rette tekniske løsninger på de forretnings­mæssige udfordringer inden for lagerstyring. Dit programmeringsarbejde skal primært udføres med T-SQL og sekundært med C# og .NET.

Dine ansvarsområder

 • Programmere løsninger på baggrund af specifikationer
 • Test, implementering og idriftsætning af løsninger hos kunder
 • Forskellig integrationsudvikling
 • Second-level-support til kunder
 • Specifikations- og dokumentationsarbejde

Virksomheden tilbyder
Du får en særdeles spændende rolle i en dedikeret og veletableret virksomhed. Du vil opleve faglig udvikling gennem udfordrende projekter hos interessante kundevirksomheder i Skandinavien og mulighed for efteruddannelse. Du tilbydes naturligvis en god gagepakke med pensions- og forsikringsordning, der modsvarer dine kvalifikationer. Du får gode muligheder for at tilrettelægge dit eget arbejde med fleksible arbejdstider og hjemmearbejdsplads.

Forventninger til dig

 • Du har en relevant teoretisk uddannelse 
 • Nogle års professionel erfaring med systemudvikling
 • Solid erfaring med programmering i T-SQL - stored procedures 
 • Programmeringserfaring med C# og .NET
 • Du formulerer dig ubesværet på dansk og engelsk – både i skrift og tale
 • Motiveret for at arbejde med understøttende IT-optimering af lagerlogistik
 • Indstillet på rejseaktivitet i forbindelse med idriftssætning af kundeløsninger

Du er vant til at arbejde projektorienteret og struktureret, og du motiveres af at arbejde både selvstændigt og sammen med kollegaer. Du har en analytisk og løsningsorienteret tilgang.

Om virksomheden
Vores kunde Apport Systems A/S i Hornslet ved Aarhus har siden år 2000 udviklet specialiserede IT-løsninger til lagerlogistik. Virksomheden tæller 45 medarbejdere, og har leveret mere end 90 værdiskabende WMS løsninger globalt.

Læs mere om virksomheden

Tiltrædelse:
1. december 2019 eller efter nærmere aftale.

Ansøgning:
Vi vurderer de indkomne ansøgninger til stillingen løbende, hvorfor vi beder dig fremsende din ansøgning snarest muligt.

Yderligere information om stillingen:
Du er meget velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Jens Peter Holm  på telefon 4085 5044 for yderligere information. Passer det bedst for dig, så er du velkommen på telefonen mellem kl. 17.00 og kl. 20.00 på hverdage.