Teknisk systemarkitekt

- Service provider infrastruktur - design og strategi

Vi søger på vegne af vores kunde Stofa A/S i Aarhus en Teknisk systemarkitekt, som bliver en betydningsfuld spiller i videreudvikling og drift af virksomhedens service provider infrastruktur.

Hvis du vil være med i en spændende udvikling, hvor du kommer til at arbejde med de nyeste teknologier på et af Danmarks største netværk, så er denne stilling sandsynligvis interessant for dig. Stofa er en uformel arbejdsplads med en stærk kultur drevet af forandringer. Stofa udfordrer markedet - og sig selv - ved konstant at tilpasse sig. Stofa leverer hver dag internet, TV og strøm til kunder i hele Danmark.

Dine arbejdsopgaver
Du vil få arbejdssted i Aarhus, hvor du som systemarkitekt vil blive en væsentlig spiller i designet og strategien for virksomhedens service provider infrastruktur. Du vil herudover være den væsentlige formidler af assistance og rådgivning i de udførende processer med fokus på IP arkitekturen. Nogle af dine daglige opgaver vil være:

 • Opstille forskellige scenarier ved forskellige løsninger og anbefale det bedste valg 
 • Skabe overblik over den totale infrastruktur på tværs af teknologier
 • Sikre at nye løsninger hænger sammen med Stofas generelle arkitektur
 • Afdække behov i samarbejde med involverede interessenter
 • Udfærdigelse af udbudsmateriale

Virksomheden tilbyder dig
Hvis du vælger at arbejde for virksomheden får du naturligvis noget igen. Din markedsværdi skal stige, og du vil opleve at der tales åbent om mulighederne for at udvikle sig uanset dine ambitioner. Du vil løbende være i dialog med din leder om hvordan du bedst udvikler dig, herunder om du har brug for nye kompetencer, ønsker om at specialisere dig eller noget helt tredje.

Det forventes, at du er klar til at give lidt ekstra, når der er travlt. Men til gengæld vil du opleve fleksibilitet. Har du fx en dag brug for at gå tidligt, så lægger du bare timerne på et andet tidspunkt. Hos Stofa er der plads til et balanceret privat- og arbejdsliv. Du tilbydes naturligvis en god gagepakke, der modsvarer dine kvalifikationer.

Forventninger til dig

 • Du har sandsynligvis en teoretisk teknisk uddannelse
 • Du har minimum tre års erfaring inden for SP netværk - både med udvikling og drift
 • Erfaring med net-arkitektur, infrastruktur og generel IP-arkitektur, alternativt specialist inden for datacentre - Cisco ACI
 • Erfaring med automatisering
 • MPLS og L2/L3 VPN
 • Cisco (IOS XR-baseret) og/eller Juniper
 • BGP, ISIS og multicask

Du behersker kommunikationens kunst på alle niveauer, og du motiveres af at arbejde både selvstændigt og sammen med kollegaer. Du er analytisk og struktureret, og så er du kvalitetsbevidst og har sans for detaljen.

Om virksomheden
Stofa er en del af SE-koncernen. SE er en andelsejet energi- og telekoncern, der blandt andet rummer Boxer og SE Energi & Klima. Virksomheden leverer hver dag internet, tv og strøm til kunder i hele Danmark. SE har kontorer over hele landet og er i dag 1.500 medarbejdere.

Hos SE er man helt naturligt drevet af forandringer, og som medarbejder skal du være klar til at gribe de muligheder, der følger med. Din markedsværdi skal stige, mens du er hos virksomheden. Her siges tingene, som de er – og det samme forventes også af dig.

Læs mere om virksomheden

Tiltrædelse:
1. oktober 2019 eller efter nærmere aftale.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du kan sikkerhedsgodkendes, ligesom at du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Ansøgning:
Vi vurderer de indkomne ansøgninger til stillingen løbende, hvorfor vi beder dig fremsende dit CV / ansøgning snarest muligt.

Yderligere information om stillingen:
Du er meget velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Jens Peter Holm  på telefon 4085 5044 for yderligere information. Passer det dig bedst, er du velkommen telefonisk mellem kl. 17.00 og kl. 20.00 på hverdage.