Linux Systemadministrator

- til et stærkt og erfarent team, der har ansvar for en stor og kompleks installation

Vi søger på vegne af vores kunde Stofa A/S i Aarhus en Linux Systemadministrator, som får ansvar for drift og udvikling af server og backend systemer, ligesom rollen indebærer støtte til virksomhedens Network Operations Center og udviklingsafdeling.

Du vil i rollen desuden indgå i forskellige projektgrupper på tværs i organisationen, hvor du typisk har ansvaret for server-og backend delen af projektet. Det er derfor vigtigt, at du trives i en samarbejdskultur, samtidig med at du forventes at kunne arbejde selvstændigt. Afdelingen arbejder ud fra Scrum-metoden for at sikre optimal sparring og overblik på tværs i teamet.

Virksomheden tilbyder dig
Du vil blive en del af IP Services, som er et velfungerende team, der tæller 11 kompetente kolleger og en leder, som vægter et respektfuldt samarbejde og frihed under ansvar højt.

Kulturen er præget af engagement og interesse for de systemer og teknologier der arbejdes med, samt ansvarsbevidsthed for opgaverne. Du passer godt ind, når du ikke kan lade være med at sætte sig ind i nye komplekse problemstillinger/teknologier, og motiveres af at tage udfordringerne op og komme i mål med opgaverne. IP Services er et team, hvor man trives godt med hinanden og der er en åben kommunikation. Det er et afslappet og uformelt miljø, hvor humor er en naturlig del af hverdagen.

IP Services har ansvaret for installationerne bag bredbånd, Broadcast TV samt interaktive tjenester.

Dine drifts- og udviklingsopgaver
Du vil opleve succes i jobbet, når du kan løfte nedenstående opgaver:

  • Udarbejde og gennemføre driftsrutiner
  • Drifte og vedligeholde egenudviklede systemer hovedsagelig Linux
  • Renovere og udvikle eksisterende systemer evt. ved loadbalancering, clustering, redundans etc.
  • Automatisering
  • Dokumentation

Forventninger til dine faglige kvalifikationer
Vi forestiller os, at du har interesse for og solid erfaring med:

  • Linux (CentOS & Ubuntu)
  • Scripting: BASH/PHP/Perl
  • Virtualisering
  • OpenSource
  • Evt. Kubernetes, MySQL, Puppet, Sikkerhed, Mail (CloudMark, RoundCube etc.)

Om virksomheden
Stofa er en del af SE-koncernen. SE er en andelsejet energi- og telekoncern, der blandt andet rummer Boxer og SE Energi & Klima. Virksomheden leverer hver dag internet, tv og strøm til kunder i hele Danmark. SE har kontorer over hele landet og er i dag 1.500 medarbejdere.

Hos SE er man helt naturligt drevet af forandringer, og som medarbejder skal du være klar til at gribe de muligheder, der følger med. Din markedsværdi skal stige, mens du er hos virksomheden. Her siges tingene, som de er – og det samme forventes også af dig.

Læs mere om virksomheden

Tiltrædelse:
1. oktober 2019 eller efter nærmere aftale.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du kan sikkerhedsgodkendes, ligesom at du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Ansøgning:
Vi vurderer de indkomne ansøgninger til stillingen løbende, hvorfor vi beder dig fremsende dit CV / ansøgning snarest muligt.

Yderligere information om stillingen:
Du er meget velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Jens Peter Holm  på telefon 4085 5044 for yderligere information. Passer det dig bedst, er du velkommen telefonisk mellem kl. 17.00 og kl. 20.00 på hverdage.