Administrativ koordinator - dynamisk og økonomisk sund IT-virksomhed

- Alsidige opgaver inden for økonomi og stor kunde- og partnerkontakt

Hos Npvision Group A/S i Risskov opleves fortsat positiv vækst og øget travlhed. Med reference til virksomhedens ledelse søges derfor en dynamisk administrativ blæksprutte, som får ansvar for at supportere og servicere organisationens stærke salgs- og backoffice-team. Du bliver i rollen også ansvarlig for virksomhedens bogføring og regnskab i E-Conomic, herunder også ansvarlig kreditforsikring af kunder og partnere. 

Du vil blive en del af en overskudsgivende og humørfyldt virksomhed, der foreløbig har taget tre af Børsens Gazeller. Du vil i rollen få stor indflydelse på tilrettelæggelsen af dine arbejdsopgaver.

Dine ansvarsområder og hovedarbejdsopgaver vil bl.a. omfatte følgende:

  • Ordrehåndtering og fakturering
  • Bogholderi
  • Regnskabsopgaver i samarbejde med revisor
  • Kontakt til kunder og partnere
  • PA for virksomhedens direktør
  • Adhoc opgaver

Npvision Group tilbyder dig:
At blive en del af en mindre IT-virksomhed, som arbejder målrettet på at styrke sin position i markedet gennem organisk vækst. At blive en særdeles vigtig spiller på holdet i virksomhedens fortsatte vækstplaner. En travl hverdag med meget alsidige arbejdsopgaver. En deltidsstilling med ca. 30 ugentlige arbejdstimer. En god lønpakke med pension, som vil modsvare dine  kvalifikationer.

Forventninger til dig
Du har adskillige års erfaring fra flere jobs med administration, service og bogføring med EConomic, Navision eller lignende. Du arbejder rigtig godt selvstændigt, men du har samtidig forståelse for, at et samarbejde med dine kollegaer og partnere er en væsentlig forudsætning for succes. Du er ansvarsbevidst, ordholden og har et højt aktivitetsniveau, der er over gennemsnittet. Du brænder for at skabe succes gennem din backup og service, og trives allerbedst i en mindre organisation med en sund vinderkultur. Du formulerer dig professionelt på dansk og engelsk i både tale og skrift.

Vi forventer, at du har bopæl i Østjylland således, at din transporttid til virksomhedens kontor i Risskov er maksimum 30 - 40 minutter.

Om virksomheden
Npvision Group A/S er en IT-virksomhed og en meget markant spiller på det danske marked inden for køb og salg af brugt og udfaset IT-udstyr. Herudover leverer virksomheden med succes fabriksnye IT-løsninger til både private og offentlige virksomheder.

Virksomhedens vision er at være kendt og anerkendt for sit stærke koncept inden for netop handel med brugt IT udstyr. Der er samtidig skabt et stærkt CSR (Corporate Social Responsibility) koncept, som er kendetegnet ved lønsomhed og social ansvarlighed. Dette således at både kunder og Npvision
Group A/S begge er vindere, når brugt IT-udstyr købes og videresælges til nationale og internationale samarbejdspartnere.

Læs mere om virksomheden

Tiltrædelse:
1. april 2019 eller efter nærmere aftale.

Ansøgning:
Vi vurderer de indkomne ansøgninger til stillingen løbende, hvorfor vi beder dig fremsende din ansøgning snarest muligt.

Yderligere information om stillingen:
Du er meget velkommen til at kontakte Indehaver Niels Peter Holm Malling på telefon 2020 6556 for yderligere information.